Шакота: Мањак енергије и лоша одбрана на крају

Тренер Црвене звезде Драган Шакота, после пораза од Барселоне у Евролиги 86:82, сматра да су кључни били мањак енергије и лоша одбрана у финишу утакмице.

Кошаркaши Црвене звезде поражени су у гостима од Барселоне резултатом 86:82 у мечу 21. кола Евролиге.

"Честитке Барселони на победи, верујем да је публика видела интересантну утакмицу и да су могли у њој да уживају до самог краја. За нас је био проблем мањак енергије, гледајући број играча у саставу. Имали смо шансу да дођемо и до бољег резултата да смо играли бољу одбрану у одлучујућим тренуцима, где смо примили неке тројке на истеку напада", рекао је Шакота на конференцији за медије.

Он је говорио о разлозима изузетно скраћене "ротације играча".

"Нажалост сви играчи су повређени - један је болестан, а један је имао проблема са визом. Зато смо имали мањак играча и очигледно да нас је на крају стигао и умор. А када сте уморни не играте добру одбрану и доносите лоша решења у нападу", објаснио је Шакота.

Звезда наредни меч игра у АБА лиги против Игокее, а потом у Београд долази лидер Евролиге Ефес.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво