Анте Жижић због вртоглавица пропушта велики део НБА сезоне

Кошаркаш Кливленда Анте Жижић могао би да пропусти добар део НБА сезоне, због проблема са центром за равнотежу.

Млади центар Анте Жижић (23) игра већ трећу НБА сезону, али ове, по свему судећи, неће запамтити по добром, пошто га, због проблема са центром за равнотежу, очекује пауза, преноси ХРТ.

Жижић је пропустио пет последњих утакмица Кавалирса, због мучнина и вртоглавица, а после додатних прегледа утврђено је да има проблем са центром за равнотежу.

До таквих проблема могу довести учестали летови авионом, што је честа појава код НБА играча, који су због натрпаности распореда више на пут, него код куће.

Срећом, проблем који Жижић има успешно се лечи лековима.

Жижићу на крају сезоне истиче трогодишњи руки-уговор, па ће некадашњи центар Цибоне и Дарушафаке бити слободан у избору нове средине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво