Мејсон Пламли за РТС: Тим слуша све што Јокић каже

Денвер нагетси нису успели да остваре победу у гостима у Хјустону и поред осмог трипл-дабла Николе Јокића ове сезоне. Нови члан тима, Влатко Чанчар искористио је три минута да убаци и једну тројку. Александар Жигић разговарао је на претходној утакмици, у Минеаполису, са Чанчаром и са још једним Николиним саиграчем, Мејсоном Пламлијем.

Словеначки играч Влатко Чанчар нови је саиграч Никле Јокића у редовима Денвера. У августу је потписао трогодишњи уговор са тимом из Колорада.

Како функционише ваша сарадња са Николом

"Супер смо, доста ми је помогао али и цела екипа. Са Николом сам супер и стварно се добро разумемо".

Какви су утисци о НБА лиги, колико се разликује од Европе?

"Доста се разликује, атлетицизам је на првом месту. Игра је дужа и бржа. НБА је најбоља лига на свету".

Денвер сигурно улази у плеј-оф

"За мене је то добро искуство што сам у тиму који шампионски размишља. Све иде по плану. Треба да будемо стрпљиви и све ће доћи на своје место"

Александар Жигић разговарао је са још једним Јокићевим саиграчем, Мејсоном Пламлијем.

"Јокић је врло захтеван и добар играч. Када уђем у игру каже ми да не покварим ствари. Он је сјајан момак и за младог играча већ има пуно искуства и у врху је лиге. Тим слуша све што он каже".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво