Нова победа Бостона

Кошаркаши Бостона победили су после продужетка Торонто са 115:109, што им је била друга победа над овим тимом у последња два дана.

Пол Пирс предводио је са 39 поена актуелне шампионе до тријумфа у мечу играном у ноћи између понедељка и уторка. Бостон је у недељу увече победио Торонто и тако прекинуо серију од четири узастопна пораза.

Њу Џерси је код куће, такође после продужетка, победио Оклахому са 103:99, а екипу је до тријумфа предводио новајлија Брук Лопес са 31 поеном и 13 скокова.

Најефикаснији у Тандеру био је Кевин Дурант са 26 поена, док је Ненад Крстић имао учинак од 12 поена и четири скока.

Њујорк је у гостима победио Њу Орлеанс са 101:99 и тако прекинуо мини-серију од три узастопна пораза. Најефикаснији у слављеничком тиму био је Дејвид Ли са 24 поена.

Дејвид Вест завршио је меч са 25 поена и 14 скокова за Њу Орлеанс, док је Крис Пол постигао 23 поена. Предраг Стојаковић је и даље у слабијој шутерској форми, пошто је осам поена постигао уз шут из игре 3/12.

Милвоки - Вашингтон 97:91

Бостон - Торонто 115:109

Њу Џерси - Оклахома сити 103:99

Њу Јорк никс - Њу Орлеанс 101:95

Портланд - Чикаго 109:95

Јута - Индијана 120:113

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи