Богдановић засенио Богдана и Бјелицу и затрпао кош Сакрамента

Кошаркаши Сакрамента поражени су од Јуте резултатом 123:101 у ноћи између суботе и недеље. Кингси су доживели четврти узастопни пораз у утакмици у којој се вратио српски репрезентативац Богдан Богдановић.

Богдановић се опоравио од повреде, на терену провео скоро 23 минута и за то време постигао 11 поена (5-10 из игре, 1-4 за три) и по четири скока и асистенције.

Други репрезентативац Србије Немања Бјелица убацио је поен мање (3-4 из игре, 2-2 за три, 2-2 слободна бацања), уз три скока и по асистенцију и украдену лопту, али њихов учинак је остао у сенци фантастичног Бојана Богдановића.

Хрват је био најефикаснији са 30 поена (21 у првом полувремену), уз одличне проценте шута (10-15 из игре, 6-9 за три, 4-4 слободна бацања). Њега је пратио Руди Гобер који је уписао дабл-дабл (28 поена, 15 скокова и три блокаде), док се Донован Мичел зауставио на 22 поена.

У Солт Лејк ситију је све било готово након 12 минута, пошто су "џезери" већ тада имали 16 поена предности, коју су рутински сачували до краја.

Код Кингса истакли су се још Диарон Фокс са 21 поеном, четири више од Марвина Беглија.

Јута је пред својим навијачима уписала11. тријумф у последњих 12 мечева и са учинком 29-13 четврта је на Западу. "Краљеви" су у лошој серији, тренутно су 13. на табели Западне конференције са скором 15-27.

У осталим утакмицама ЛА клиперси су на крилима Каваја Ленарда и Луа Вилијамса савладали Њу Орлеанс, док је Леброн Џејмс био бољи од Џејмса Хардена и Расела Вестбрука.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво