Маестрални Дончић срушио Сакраменто, Орландо зауставио Лејкерсе

Кошаркаши Далас маверикса победили су у Калифорнији Сакраменто Кингсе 127:123. Тим из Тексаса предводио је фантастични Лука Дончић са трипл-дабл учинком - 25 поена, 15 скокова и 17 асистенција. Са друге стране Немања Бјелица уписао је 11 поена уз 12 скокова. Орландо прекинуо низ од девет победа Лејкерса. Победе Торонта и Портланда.

Тим из Тексаса славио је Калифорнији 127:123 дошавши до треће узастопне победе, 26. у сезони, док су "Краљеви" доживели трећи пораз у низу - 26 у сезони.

Мавериксе је предводио Лука Донћић који је стигао до 20. трипл-дабл учинка у каријери - 25 поена (8-18), 15 скокова и 17 асистенција. Младом Словенцу недостаје му само један до рекорда франшизе, који је поставио Џејсон Кид.

Дончић је такође поставио лични рекорд по броју асистенција на једном мечу.

Запажен је био и Сет Кари са 21 поеном. Бобан Марјановић није добио прилику на овом мечу.

Немања Бјелица провео је на терену 36 минута и забележио 11 поена (5-12), 12 скокова и пет асистенција. Најефикаснији у редовима Сакрамента био је Деарон Фокс са 27 поена. Харисон Барнс и Бади Хилд додали су по 25.

Хјустон Рокитси доживели су трећи пораз у последње четири утакмице пошто су поражени од Портланда 117:107.

Блејзерсе је предводио Дамјан Лилард са 25 поена, Си Џеј Меколум је додао 24. поена.

Ракете је предводио Расел Вестбрук са 31 поеном, док је Џејмс Харден на свој конто уписао само 13.

Орландо је у Стејплс центру славио против Лос Анђелес Лејкерса 119:118 и прекинуо низ од девет узастопних победа домаћег тима.

Арон Гордон и Маркел Фулц предводили су госте са Флориде са по За Орландо су по 21 поеном, док су по 19 убацили Никола Вучевић и Вес Ивунду.

Најефикаснији у тиму из Ел-Еја био је Квин Кук са 22 поена. Леброн Џејмс је уписао нови дабл-дабл са 19 поена и исто толико скокова. Хаурд је уз 16 скокова имао и девет поена.

Актуелни шампиони лиге Торонто репторси славили су против Оклахоме са 130:121.

Најефикаснији у победничком тиму био је Норман Пауел са 23, док је Паскал Сијакам убацио 21 поен. У дресу Оклахоме истакао се Денис Шрудер са 25 поена, док је Галинари меч завршио са 23.

Денвер нагетси савладали су Шарлот 100:86.

Све резултате са ноћашњих мечева и табелу НБА лиге можете погледати ОВДЕ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво