Теодосић и Марковић одлични, Виртус рутински са Дарушафаком

Кошаркаши Виртуса преболели су убедљив пораз од Партизана и у другом колу друге фазе Еврокупа дошли до тријумфа. Виртус нашег Александра Ђорђевића рутински је савладао Дарушафаку, резултатом 83:72.

Ђорђевићеви изабраници су тако дошли до првог тријумфа и друге позиције у групи у којој је Партизан, који је без проблема декласирао Тренто.

Виртус је одлучујућу предност стекао у првом полувремену које је решио у своју корист са 14 разлике, па је до краја само одржавао вођство.

Најефикаснији у тиму био је Милош Теодосић са 19 поена (1-2 за два, 1-8 за три, 14-15 пенали), док је три мање додао Џулијан Гембл. Стефан Марковић је такође био одличан и меч завршио са седам поена и осам асистенција.

Код Дарушафаке се истакао Дорон Лемб са 16 поена, а по 13 су додали Синан Гулер и Бонзи Колсон.

Дарушафака такође има 1-1 и налази се на трећем месту.

У осталим утакмицама Промитеас је савладао Олденбург са 81:70 и избио на чело табеле групе Ф, Ритас је био бољи на гостовању код Галатасараја (89:73) за први тријумф у групи Г, док је Тофаш задржао максималан учинак у групи Х, победом над Андором – 69:63.

Еврокуп – група Е:
Тренто – Партизан 58:83
Виртус Болоња – Дарушафака 83:72

Табела:
1. Партизан 2-0
2. Виртус 1-1
3. Дарушафака 1-1
4. Тренто 0-2

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се