Шарунас: Играти овде није лако, публика учествује у игри

Поразом од Жалгириса у Штарк Арени црвено-бели су прекинули серију од четири узастопна тријумфа у елитном такмичењу. Тренер Жалгириса Шарунас Јаскевичиус захвалио се Београду на топлој добродошлици.

Кошаркаши Црвене звезде изгубили су од Жалгириса 76:70 (22:20, 16:18, 19:15, 19:17) у утакмици 19. кола Евролиге.

"Играти овде није лако, публика учествује у игри, али смо успели, одиграли довољно добро и победили. Ми смо млада екипа и овакве победе служе нам за бољи наставак", рекао је тренер Жалгириса Шарунас Јаскевичиус на конференцији за медије после меча.

Гостујући тим одиграо је сјајно у дефанзиви.

"Сваки тим против Звезде покушава да заустави Лоренца и Берона, па и ми. Сада су ту и Пантер и Штимац, одлична појачања, морали смо да будемо сконцентрисани. Морали смо да прилагодимо одбрану према њима. Ми још увек нисмо достигли пун потенцијал, можемо да будемо бољи, време је пред нама", додао је славни тренер.

Прослављени кошаркаш добио је и аплаузе публике у Београдској арени.

Заборавио сам тај детаљ, прошли пут ме аплауз пријатно изненадио, сада такође. Захваљујем Београду на топлој добродошлици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво