Хемофарм жели у други круг, ФМП-у теоретске шансе

Кошаркаши Хемофарма у уторак ће против Нимбурка у Чешкој пробати да надокнаде пораз од шпанског Билбаоа у прошлом колу Еврокупа и пласирају се у другу фазу такмичења.

Плеј Вршчана Миљан Павковић оценио је да је су претходна два пораза, од Билбаоа у Еврокупу и Партизана у Јадранској лиги, били само пролазна фаза.

"Утакмица са Нимбурком нам је јако битна јер желимо у други круг Еврокупа. Знамо да су наши противници мотивисани, с обзиром на то да и њих победа води у други круг. Ипак, мислим да имамо квалитетнији тим. Ако будемо играли као у првом делу сезоне, можемо да очекујемо победу. Имали смо много проблема са повредама, али сада смо комплетни и спремни", рекао је Павковић.

У групи Х Билбао је већ изборио пласман у други круг, а то ће поћи за руком и победнику меча Нимбурк-Хемофарм, који почиње у 18 сати.

Кошаркаши ФМП Железника у последњој утакмици групе Г гостују немачком Артланду. "Пантери" имају само теоретске шансе за пласман у други круг јер су последњепласирана екипа са једном победом.

Железник би за пласман у другу фазу такмичења требало да победи Артланд са 33 разлике, али и да у исто време Памеса победи Болоњу, а уколико немачка екипа тријумфује проћи ће даље.

Из групе Г Памеса је већ обезбедила пласман у другу фазу такмичења са пет победа, док Артланд и Фортитудо имају скор од по две победе и три пораза.

Утакмица између Артланда и ФМП Железника игра се у уторак од 19 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво