Звезда домаћин Жалгирису

Кошаркаши Црвене звезде домаћини су Жалгирису у утакмици 19. кола Евролиге која почиње од 19 сати у Штарк арени. Ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Црвено-бели су однели победу на гостовању у Каунасу у првом мечу али је тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота у изјавама пред вечерашњи меч истакао да Звезда није фаворит и да се та победа мора заборавити, јер је тим Литванаца у знатно измењеном саставу.

Вечерашњи меч је од велике важности за оба тима јер црвено-бели желе да наставе сетију од пет узастопних победа а први пут ове сезоне у изузетно захтевној, тешкој и напорној Евролиги имају прилику да пређу у „плус" и имају већи број победа од пораза.

На другој страни и Жалгирис је нанизао две победе а онда их је зауставио Реал у Мадриду, па им је ово прилика да се искупе за тај пораз.

Утакмица између кошаркаша Црвене звезде и Жалгириса игра се од 19 сати у Штарк арени, а на нашем порталу можете пратити ток меча и кретаер резултата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво