Шакота пред Жалгирис: Опасна утакмица

Тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота, уочи 19. кола Евролиге против Жалгириса, изјавио је да екипа мора да заборави победу у Каунасу.

Овај меч има велики значај за оба тима, а црвено-бели први пут ове сезоне у изузетно захтевној, тешкој и напорној Евролиги имају прилику да пређу у „плус“ и имају већи број победа од пораза.

„Њихова екипа се променила, игра такође, много је боља. Имају изванредног тренера, једног од најбољих у Европи (Шарунас Јасикевичијус), према коме имам максималан респект. Он извлачи максимум из ове екипе. У последње време играју веома добро, победили су на последње две од три утакмице. У Мадриду против Реала су били у утакмици до практично саме завршнице. Екипа Жалгириса је прављена за високе циљеве, сада се налазе у добром ритму и ове је за нас, гледајући све околности, изузетно опасна утакмица“, рекао је Шакота.

Дуел против Жалгириса је прилика да црвено-бели вежу пету победу у ЕЛ у низу, а капитен Бранко Лазић каже да их очекује изузетно тешка утакмица.

„Немамо ни довољно времена да се припремимо за овај меч, имамо и неколико ровитих играча. Уз све то, Жалгирис је у доброј форми. Играју много боље, забележили су и неке вредне победе у претходним недељама, тако да њихов положај на табели много заварава. Мораћемо да одиграмо са много енергије, врло чврсто. Очекујем да нам помогну наши навијачи, ту никоме није лако, а нама на паркету много значи“, рекао је Лазић.

Утакмица између кошаркаша Црвене звезде и Жалгириса игра се сутра од 19 сати у Штарк арени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво