Шакота задовољан приступом, али брине због повреде Давидовца

Тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота честитао је својим играчима на победи и озбиљности у мечу против Меге.

Црвено-бели су победили Мегу са 103:85 (18:20, 25:29, 19:32,23:22), у последњем мечу 15. кола АБА лиге у Хали спортова "Ранко Жеравица" у Београду.

"Ми смо хтели да одиграмо одговорну утакмицу, да исконтролишемо минутажу. Улазимо полако у повреде, али то је друга тема. Можда нас је то пореметило, али смо успели да остваримо циљ. Играчи су испунили очекивања вечерас. Задовољан сам приступом и то је основно. Било је више енергије и емоције у Евролиги, а мало мање у овим мањим утакмицама. Приступ је био довољно добар да Мега није успела да то превазиђе све то. Нису успели да вежу неколико поена", рекао је Шакота на конференције за медије.

Меч је обележила и повреда Дејана Давидовца, који је напустио паркет у првом полувремену, а према речима тренера Шакота, још се не зна тежина повреде.

"Надам се да није ниста озбиљније, већ имамо проблеме са повредама. Код Куриџе знамо да је одсуство од десет до 15 дана, а за Филипа Човића не знамо. То су играчи који нам фале, но увек то неко надокнади", казао је Шакота.

Тренер Меге Дејан Милојевић честитао је Звезди на победи.

"Да бисмо били бољи од Звезде, они морају да играју много лоше, а ми много добро. Ово нису противници против којих тразимо победу. Против Звезде све грешке су скупе. Када са шест разлике Звезде дигне игру за 15 одсто и кад добро шутира, Мега нема шта тражи", рекао је Милојевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво