Тринкијери: Добили смо их њиховим оружјем, идемо даље...

Андреа Тринкијери био је задовољан победом над Цедевитом, нарочито што је постигнута "противниковим стилом игре". Италијан похвалио атмосферу у Штарк арени и честитао свим учесницима утакмице, коју је оценио као "праву плеј-оф".

Партизан је савладао Цедевиту са 96:95 и остао усамљен на првом месту на табели АБА лиге, са победом више у односу на Будућност.

"Била је фантастична утакмица и фантастично тешка. Честитам Цедевита Олимпији на правој плеј-оф утакмици. Честитам и мојим играчима, јер ове утакмице се лако могу изгубити. Утакмицу нисмо добили лакше јер нисмо заграђивали и сваки пут - скок у нападу, тројка. У последњих пет минута нисмо били ефикасни у одбрани како знамо, али смо у тешким тренуцима нашли начин."

Тринкијери је рекао да Партизан није играо онако како жели, што победу чини још важнијом.

"Није била наша утакмица, какву смо желели да играмо. Али, на крају је изашло оно што смо потрошили против Виртуса. Публика је била фантастична. Лако је навијати против Виртуса, данас је неко требало да упали мотор играчима. Важна победа."

Италијански стручњак задовољан је чињеницом да црно-бели изгледају као тим, али сматра да његови момци могу боље.

"Ми 'пегламо' месец дана, мање-више, али биће падова. Нисам сасвим задовољан како смо коју утакмицу играли, али сам задовољан победама. Знам колико смо се потрошили против Виртуса, знам колико смо се потрошили данас. Али, тако је како је. Не буним се, не плашим се. Ја радим, играчи раде. Неки дан смо добри, неки дан нисмо толико добри. Изгледамо као тим, тиме сам задовољан. Можемо и морамо бити бољи."

Тренер Партизана похвалио је Огњена Јарамаза и рекао да је победоносни погодак дошао као награда за уложену енергију у претходном периоду.

"Цедевита је одигрла одлично. Они су нападачки можда и најбоља екипа у АБА лиги. Сваки пут када смо каснили пола корака - тројка, 14 тројки. И ми добијемо утакмицу на њихов стил игре, не на наш. Драго ми је за Огија, јер је у последњих годину и по дана уложио много енергије. Данас се десило да то погоди. Ми смо тим... Хвала, Оги. Хвала тиму, имали смо 31 асистенцију. Идемо даље", рекао је Тринкијери и додао да ће ново појачање Џејмс Макаду бити прикључен екипи када за то буде био спреман.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво