Тринкијери: Извукли смо најбоље одело и свирали исту музику

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери рекао је да је победа против Виртуса дошла као резултата добре игре тима, одличног рада стручног штаба и велике подршке навијача.

"Када велики ривал дође у град, велики тренер, велики играчи, морате из ормара да извучете најбоље одело које имате. А то је била наша игра. Пробали смо да играмо са високим нивоом енергије, јаком одбраном, скоковима и играњем као тим. И то је разлог што смо победили. Налазили смо играче у сваком поседу, ово је била сјајна ноћ за нас. Завршена је. Можда до поноћи, као Пепељуга, па онда идемо даље", рекао је синоћ Тринкијери на конференцији за медије.

Он је објаснио и шта је био разлог добре игре црно-белих.

"Вече мојих играча, мог стручног штаба, који је направио фантастичан посао, и 'гробара'. Ове три ствари заједно су скувале ову фантастичну утакмицу. Већ сам рекао да је готова, морамо да идемо даље. Хоћу да кажем да сам поносан на играче и коначно је Арена била нешто јако, јако, јако...нешто што нас је гурало. Свирали смо исту музику, сви заједно", рекао је тренер црно-белих.

Сматра да је ово најбоља утакмица коју је Партизан одиграо до сада, али да је Виртус и даље фаворит за освајање Еврокупа.

"Није се ништа променило, ово је једна утакмица у специфичној ситуацији. Ово је најбоља утакмица Партизана до сада, са најбољим навијачима до сада. Виртус имају највећи квалитет. Мени је важно да смо одбранили домаћи терен. Идемо даље", казао је италијански стручњак.

На питање може ли Партизан боље од овог издања, одговара:

"Ово је само почетак Не знам да ли може боље, али ово је само почетак. Може боље, може другачије, паметније, спорије... Имамо толико ствари да радимо заједно и утакмица да играмо."

Он је нагласио да се тим већ окреће мечу против Цедевита Олимпије и позвао је навијаче да их подрже у суботњем дуелу.

"Биће веома тешко. Долази тешка утакмица, имам молбу за навијаче, потребни су нам. Тешко ће се упалити мотори играча у суботу, потребни су нам навијачи да нас упале. Кад могу, ништа не питам, али сада нам треба да дођу навијачи", закључио је Тринкијери.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво