Партизан довео Макадуа, деби могућ већ против Виртуса

Кошаркашки клуб Партизан довео је у своје редове Џејмса Мајкла Макадуа и већ га регистровао за наступе у Еврокупе, пише Спортандо. На сајту Еврокупа Макаду већ у саставу Партизана са бројем осам.

Џејмс Мајкл Макаду нови је кошаркаш београдског Партизана, а на сајту Еврокупа већ је регистрован за такмичење у дресу са бројем осам.

Макаду је двоструки освајач НБА престена са екипом Голден Стејта, 2015. и 2017. године, да би ову сезону започео у турском Бешикташу.

У Фибиној Лиги шампиона просечно је бележио 11 поена и девет скокова, док је у шампионату Турске имао нешто скромнију статистику – 8.5 поена и 6.6 скокова.

Американац би у црно-белом дресу могао да дебитује већ у среду, када Партизан у Штарк арени игра први меч топ 16 фазе Еврокупа, против италијанског Виртуса.

Партизан је претходно желео да ангажује Џамела Меклина и Џофрија Ловерња, али без успеха.

Џејмс Макаду је син легендарног кошаркаша Боба Макадуа, који је у каријери два пута био НБА шампион са Лос Анђелес лејкерсима (1982. и 1985. године), али и два пута клупски шампион Европе са екипом Олимпије из Милана (1987. и 1988. године).

Црно-бели још нису званично потврдили долазак америчког кошаркаша у своје редове.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво