Грин хвали "Смајлијеву" интелигенцију: Оно што он ради не може да се научи

Српски кошаркаш Ален Смаилагић оставља изузетно добар утисак на почетку своје НБА каријере, док су његови саиграчи из Голден стејта добро упознати са кошаркашким квалитетима. Смаилагић највише времена проводи са Дрејмондом Грином, који му је попут старијег брата.

Момак из Котежа наставио је да подиже ниво игре, а за око 11 минута на терену убацио је седам поена, сакупио три скока, те имао по једну асистенцију и блокаду.

"То је лудо. Пре пар дана сам причао о његовој кошаркашкој интеллигенцији и о томе како лако учи. То јесте тако, али он уопште нема јеб**ог појма шта се дешава на терену и то је за мене невероватно, то што ради један деветнаестогодишњак", рекао је Грин.

Крилни центар Вориорса навео је да Ален има природни таленат.

"Може играч да се научи селекцији шута, шта је добро, шта није, али не можеш да научиш играча да се препусти, да буде одлучан. Смаилагић све то има и то је оно што је важно. Остало може да се научи, али не може оно што има Смаилагић", додао је Грин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво