Јокић немилосрдан према Гризлијима, нови трипл-дабл

Тридесет и један поен и по десет скокова и асистенција Николе Јокића у сјајној представи Денвера против Мемфиса. Седам играча Нагетса постигло више од десет поена. Денвер - Мемфис 119-110.

Нова победа Денвера и још један трипл-дабл Николе Јокића против Мемфис гриѕлиса у утакмици која је, како се чини, решена још у првог четвртини коју су Нагетси добили резултатом 26-11.

Денвер је од почетка меча имао пуну контролу над утакмицом, па је, како се сусрет приближавао крају, једино било неизвесно да ли ће Јокић успети да забележи још један трипл-дабл.

На нешто више од минута до крајаа, српски репрезентативац је то и успео па је меч завршио са 31 поеном и по десет скокова и асистенција. У екипи Денвера још је шест играча убацило више од десет поена.

Тренер Денвера, Мајк Мелоун није могао да рачуна на Пола Милсапа, па је одлучио да га замени Џејсоном Пламлијем, који је сјајно узвратио поверење и убацио 15 поена,  уз сјајан проценат шута.

Вил Бартон је убацио 20 поена, Џејсон Пламли и Џамал Мареј по 15, Џереми Грент и Гери Херис убацили су по 12 и Мајкл Портер 11 поена.

У екипи Мемфиса, која је пред крај утакмице покушала да угрози Денвер, најефикаснији је Џерен Џексон је убацио 20 поена, док је Дантони Мелон меч завршио са 17 поена.

Денвер је на тај начин дошао до 22 победе у сезони.

Интересантно је и да је екипа Мемфиса у првом полувремену шутирала 16 слободних бацања, док истовремено ни један играч Денвера није шутирао са линије пенала.  

 

 

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво