Почиње гласање за Ол-стар – пошаљимо Јокића у Чикаго

У петак ујутру од 5.00 по средњоевропском времену, почиње гласање за Ол-стар НБА лиге 2020. године. Одабир играча за прву петорку кренуће током божићне вечери у Америци, када су на програму неке од најзанимљивих утакмица у сезони.

Пре две године уведена су правила и добили смо Ол-стар драфт – навијачи, играчи и новинари гласају за играче, које потом капитени бирају за своје екипе.

Гласови навијача чине 50 одсто укупног броја, док по 25 процената одлази на играче и медије.

Тренери ће бити задужени да одаберу резерве.

Следеће године домаћин ће бити Чикаго, који ће од 13. до 16. фебруара угостити највеће звезде НБА лиге, а за то такмичење постоји више начина за гласање.

Гласање на званичном сајту НБА лиге:

Посетиоци сајта једном дневно могу да упуте своје гласове двојици играча спољне линије и тројици који играју на позицијама крила, крилног центра и центра. Навијачима је омогућено да изнова гласају свакога дана, односно по једном у 24 сата.

Гласање путем НБА апликације:

Исти је принцип као на десктопу.

Гласање преко Гугла:

У претраживачу треба укуцати "NBA Vote", "NBA All-star vote" или тражити одреженог играча. Такође, имају могућност да изаберу 10 кошаркаша по гласању.

Гласање путем Гугл асистента:

Сви они који поседују Гугл асистента могу му једноставно рећи да желе да гласају за Ол-стар.

Оно што је веома важно напоменути јесте да ће се гласови 2, 3, 10, 16. и 20. јануара дуплирати, са које год платформе буду послати.

Пошаљимо Јокића поново на Ол-стар

Представника на мечу "свих звезда" 2019. имала је и Србија, пошто је Никола Јокић био део спектакла у Шарлоту. То је био први наступ неког српског кошаркаша након 15 година. Момак из Сомбора је тада на терену провео само 13 минута, малтене играјући само у првом полувремену, а за то време уписао шест поена (3/4 из игре), девет скокова, те по једну изгубљену лопту и фаул.

Поново могао да се нађе међу елитом јер игра фантастично последњих недеља и, уз Ентонија Дејвиса, један је од најдоминантијих високих играча на Западу. Сада када знате како, можемо да му помогнемо да се још једном нађе где му је место.

Уписао је седам трипл-даблова од почетка сезоне у којој просечно бележи 17,4 поена, 10 скокова и 6,9 асистенција по утакмици.

Из његове конференције сигурни су споменути Дејвис и Леброн Џејмс, вероватно Џејмс Харден и Лука Дончић, док ће са Истока готово извесно на Ол-стару наступити Јанис Адетокумбо, Џоел Ембид...

Пресеци гласова биће објављивани 2, 9. и 16. јануара, док ће 20. у 6.00 по нашем времену бити затворено гласање.

Ол-стар викенд у Чикагу почеће у четвртак, 13. фебруара утакмицом познатих личности. У петак је су на програму "звезде у успону", дан касније биће одржано такмичење у вештинама, шутирању тројки и закуцавању, док ће све бити заокружено у недељу, утакмицом најбољих кошаркаша на свету.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво