Соња Петровић и Богдан Богдановић најбољи у 2019. години

Кошаркашица Ђироне Соња Петровић Васић и Богдан Богдановић из Сакраменто кингса проглашени за најбоље у 2019. години у избору Кошаркашког савеза Србије (КСС).

Они су добили највише гласова од 36 спортских новинара у земљи, а због обавеза у клубовима признања уместо њих примиле су мајке Невенка Петровић и Ковиљка Богдановић.

"Најискреније хвала на избору, за мене је ова година била веома тешка и чињеница да сам била у кокуреницији ми веома значи. Хвала саиграчицама, тренерима, као и породици што су помогли да све ове проблеме лакше изнесем. Хвала КСС који ми је помогао у оправку. Надам се да ће 2020. година бити још боља", рекла је Соња Петорвић преко видео-поруке.

Истим путем обратио се и најбољи кошаркаш Србије за 2019. годину.

"Хтео бих свима да захвалим свима на избору за најбољег кошаркаша Србије. Хвала свима који су гласали из КСС и новинарима. Велика ми је част и задовољство. Велики поздрав из Америке", поручио је Богдановић.

Посебно признање добио је баскеташ Душан Домовић Булут, кога је Фиба прогласила за најспектакуларнијег баскеташа света.

"Захвалио бих се на вредном признању, али морам да захвалим саиграчима без којих не бих био овде и машинерији КСС без чије помоћи не бисмо могли да се квалификујемо на Олимпијске игре. Желим срећу мушкој и женској селекцији на квалификацијама за ОИ", рекао је он.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво