Шакота пред Задар: Немамо простор за лош резултат

Тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота позвао је своју екипу на опрез на гостовању у Задру у АБА лиги. Црвено-бели у Хрватској гостују у недељу од 18.00 часова.

"Екипу Задра не треба гледати кроз пласман на табели. Није то иста екипа у односу на већи део првог дела сезоне. Играју много брже, агресивније, реаговали су на промену тренера. Резултатски победа над Олимпијом јесте изненађење, али не и у светлу ових промена које сам навео", рекао је Шакота за сајт Звезде.

Он истиче да Звезда мора да одигра добру утакмицу, са пуно енергије у одбрани.

"Немамо простора више за лош резултат и сваку утакмицу морамо да гледамо као велико финале", рекао је Шакота.

Кошаркаш Огњен Добрић признаје да његов тим мора да победи Задар.

"Није лако играти утакмице у којој сте фаворит на папиру, а посебно у ситуацији када Задар врши промене, изменили су и тренера, играју боље, изненадили су екипу Олимпије на свом паркету. Све то говори да морамо да будемо максимално опрезни, и да овој утакмици приступимо као да је од највећег такмичарског значаја, што она заправо и јесте. Одбрана је кључ доброг резултата и надам се да ћемо у увој уводној утакмици још једне изузетно напорне недеље, бити на висини задатка" рекао је Добрић.

Утакмица 11. кола АБА лиге Задар - Црвена звезда заказана је за недеља од 18 сати у хали "Крешимир Ћосић" у Задру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво