Победоносне тројке Богдана и Бјелице – у Сакраменту почели "српски празници"

Српски кошаркаш Богдан Богдановић рекао је да се сви у Сакраменту добро осећају после још једне тешке победе. Кингси су савладала Оклахому резултатом 94:93, а стрелац победоносног коша био је управо наш репрезентативац 14 секунди пре краја сусрета.

Богдановић је постигао тројку за вођство, после чега се Сакраменто одбранио и сачувао тријумф.

"Добар је осећај. Искрено, целу утакмицу смо играли лоше. На крају, погодили смо тај један шут и Рашон је потом одиграо невероватну одбрану на Крису Полу. Дошли смо до победе, што је било најважније за нас", рекао је Богдановић.

Асистирао му је Бади Хилд после покушаја продора, а новинаре је занимало колико гласно му је Богдан тражио лопту, када је остао усамљен.

"Да, да, викао сам, мислим да ме је чуо", нашалио се српски бек и додао:

"Навукао је двојицу играча на себе, мени се отворио простор и шутирао сам."

"Краљеви" су у серији од три узастопне победе, од којих су две извојеване погоцима у последњим нападима.

"Изгубили смо неколико утакмица, сећам се мечева са Бостоном, Лејкерсима, Сан Антониом... Сада смо победили у три утакмице заредом, захваљујући кошевима у последњем нападу. Осећај је добар, поготово јер су дошле једна за другом. Стекли смо искуство из последњих утакмица. Изградили смо нешто кроз те мечеве."

На питање да ли су у току "српски празници", пошто је на прошлом мечу тројку за победу постигао Немања Бјелица, Богдан је одговорио:

"Могуће. Имамо много момака који могу да се истакну и преузму одговорност. Верујемо један другоме."

За крај, осврнуо се и на лош почетак сезоне.

"Било је тешко после првих пет утакмица, посебно након оне против Шарлота код куће. Никада не смемо да заборавимо тај осећај, посебно сада када се осећамо добро. То треба да искористимо да стекнемо искуство, као предност и мотивацију. Ово није ништа, тако треба да размишљамо", закључио је Богдановић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво