Срби тројкама доносе победе Сакраменту, сада је ред био на Богдана

Кошаркаши Сакрамента победили су Оклахому резултатом 94:93, а поново је одлучујуће поене у завршници постигао српски играч. Богдан Богдановић је на 14 секунди до краја постигао тројку за вођство Кингса, који су се потом одбранили и дошли до новог тријумфа.

Богдановић је био прецизан само два дана пошто је Немања Бјелица са 10 метара срушио Хјустон, да би потом Крис Пол промашио шут за победу.

Некадашњи кошаркаш Партизана и Фенербахчеа је лепом финтом избацио из игре Дениса Шрудера и потом прецизно шутирао.

Он је меч завршио са 17 поена (7-12 из игре, 2-7 за три), уз три ухваћене лопте.

Сакраменто је успео да надокнади минус који је Тандер направио у другој четвртини, а добру партију пружио је и Бјелица. Немања је за нешто више од 22 минута на паркету уписао 10 поена и пет скокова.

На другој страни најефикаснији је са 17 поена био Денис Шродер, Абдел Надер је додао 15, по 14 су додали Данило Галинари и Шаи Џиџус Александер, а Стивен Адамс је на 12 поена додао 11 скокова. Крис Пол меч је завршио са осам поена, седам скокова и 12 асистенција.

Трећом узастопном победом "краљеви" су се попели на седму позицију Западне конференције са скором 11-13, док је Оклахома два места ниже са истим учинком.

Потенцијални српски репрезентативац Френк Камински одиграо је одлично у поразу од Мемфиса, а резултате осталих утакмица и табеле можете погледати ОВДЕ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво