Мијаиловић за РТС: Партизан по плану, подршка за Кокошкова

Остоја Мијаиловић налази се у Америци, где је са навијачима црно-белих гледао утакмицу између Меге и Партизана. Ексклузивно за РТС, председник Партизана рекао је да је задовољан досадашњим делом сезоне, али и пружио велику подршку новом селектору Србије Игору Кокошкову.

Председник Партизана боравио је у Чикагу, где је са црно-белим навијачима гледао утакмицу између Меге и партизана.

"Организовали смо гледање утакмице Мега - Партизан. Победили смо, честитке свим играчима и навијачима Партизана. Било је дивно овде у Чикагу видети наше људе и дружити се са њима. Први пут од када сам председник Партизана гледам утакмицу из Чикага, односно Америке. Другачије је, посебно, да видим како то гледају људи са стране. Да видим који су њихови коментари, јер из коментара навијача Партизана широм света важно је чути мишљење и размишљање и доћи до неке идеје која може послужити сутра за неки бриљантан потез".

Председник Партизана истакао је да је задовољан учињеним од почетка сезоне, као и Американцима који носе црно-бели дрес.

"Доста играча из Америке игра у Партизану и доста бивших играча Партизана данас игра у Америци. Ми смо ове године плански стартовали. Доста добро то функционише, у складу са неким нашим плановима. Имамо квалитетан стручни штаб, напокон континуитет у стручном штабу - тренер је организовао ову екипу од почетка сезоне. Имамо доста квалитетних играча".

Мијаиловића посебно радује што Партизан поново има младе играче, од којих очекује блиставу будућност.

"Оно што ме радује да смо наставили континуитет, да у тиму имамо наше младе играче, који ће касније играти можда и овде у Америци. У тиму имамо и Трифуновића и Милетића и доста домаћих квалитетних играча. Партизан је велики клуб, који има велики број навијача широм света, данас то сведочи и моја посета у Чикагу. Доста наших људи овде навија за Партизан. Партизан је једна велика емоција и једна велика љубав. Доста смо тога урадили кроз ове две и по године и нећемо стати овде."

Председник црно-белих дотакао се и односа клуба са репрезентацијом Србије.

"Када репрезентација Србије позове, увек се радо одазовемо. Дајемо наше играче. Сада је ту Бирчевић који је ове године играо за нашу репрезентацију. Пре свега подршка нашој земљи и нашој репрезентацији, јер што су они јачи - јачи је и Партизан".

Мијаиловић је срећан што је Игор Кокошков изабран за селктора "орлова" и од њега очекује да настави континуитет добрих резултата Саше Ђорђевића.

"Јако сам срећан, мислим да је Игор Кокошков велики стручњак, велики патриота. Њега од осталих тренера одваја то што је тимски играч. Оно што постигне на терену зна да подели са другима, зато јесте велики тренер и велики човек. Мислим да ћемо са Кокошковим имати јако добар надолазећи период. Треба искористити ову генерацију младих кошаркаша и треба то неко добро да води. Не могу да кажем да Сале Ђорђевић то није добро радио , али није нам се дало у тим неким тренуцима. Јако ми је криво што нисмо направили боље резултате. Али, живот иде даље, наставиће Кокошков и мислим да сви треба да верујемо у њега и да му дамо подршку".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво