Боби засенио и Дончића за нову победу Даласа

Екипа Даласа савладала је на свом терену Њу Орлеанс пеликансе са 130:84 и забележила десету победу у последњих 11 утакмица. Лука Дончић одиграо још једну маестралну партију и сустигао Мајкла Џордана, Боби Марјановић одиграо најбољу партију ове сезоне – 15 поена, 16 скокова.

Мавси гостима из Њу Орлеанса нису пружили ни промил шансе да могу да помисле да могу до неизвесне завршнице, а камоли до победе.

Дончић се доста одмарао, али је меч завршио са 26 поена, девет асистенција и шест скокова, док је Бобан Марјановић меч завршио са 15 поена и 16 скокова, што му је најбоља партија ове сезоне.

Словеначки кошаркаш тако се изједначио са Мајклом Џорданом, пошто му је ово била 18. узастопна утакмица у којој је имао 20+ поена 5+ скокова и 5+ асистенција.

Лука Дончић водио је своју екипу у првом полувремену до вођства од 64:52, а утакмица је дефинитивно преломљена у трећој деоници, коју су Мавси добили 40:14.

Гости су били очајни у шуту за три поена, па више од катастрофалног пораза нису ни могли да очекују.

Најефикаснији у екипи Пеликанса био је Џеј Џеј Редик са 15 постигнутих поена.

Далас је тако задржао друго место у Западној конференцији са учинком од 16 победа и шест пораза, док је Њу Орлеанс претпоследњи на Западу са шест победа из 23 одигране утакмице.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво