Драган Шакота тренер кола Евролиге

Тренер Црвене звезде Драган Шакота проглашен је за тренера 12. кола Евролиге. Престижно признање доделио му је специјализовани портал „Еурохупс“.

Веома брзо након што се вратио тренерском послу Драган Шакота је након тријумфа Црвене звезде у Милану над Арманијем - 77:67. проглашен за најбољег тренера кола, објавио је „Еурохупс", који је партнер Евролиге.

''Не можемо да нађемо лаку утакмицу у Евролиги, то је сигурно. Битно за нас је када сагледамо игру у одбрани и у нападу је то да налазимо паметна решења и тако долазимо до резултата. Ми смо можда оптерећени више него друге екипе. Треба да будемо задовољни јер напредак се осећа, треба да се задржи енергија и континуитет. Надам се да можемо да то задржимо и да разиграмо још више играча'', истакао је после утакмице, поред осталог, Драган Шакота.

Црвено-бели су тренутно на 10. месту на табели, са само једном победом мање од осмопласираног Химкија. Наредан меч у Евролиги играју против Басконије у Београду у четвртак 12. децембра од 19.00 часова.

број коментара 0 Пошаљи коментар