Звезда у Милану тражи трећу узастопну победу у Евролиги

Кошаркаши Црвене звезде играју у Милану против Олимпије меч 12 кола Евролиге. Црвено-бели желе трећу узастопну победу у такмичењу, док је екипа Етореа Месине поражена у последње две утакмице. Меч се игра од 20.45, кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

После лошег почека сезоне, кошаркаши Црвене звезде забележили су два узастопна тријумфа у Евролиги и кренули ка средини табеле такмичења.

Драгон Шакота дебитовао је прошле седмице у елитном такмичењу у утакмици где је Звезда славила победу тројком Лоренза Брауна уз звук сирене.

Олимпија, с друге стране, одлично је ушла у такмичење, али је у послење две утакмице доживела поразе, па се тријумф над Црвеном звездом некако поставља као императив за екипу Етореа Месине.

Можда баш у томе лежи шанса црвено-белих.

Ипак, Олимпија је екипа у којој играју прекаљени асови Луис Скола, Серхио Родригез и Мајк Џејмс, као и српски играчи Владимир Мицов и Немања Недовић.

Утакмица у Милану игра се од 20.45, а кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Распоред утакмица 12. кола:

Четвртак:

ЦСКА – Жалгирис (18.00)
Макаби – Бајерн (20.05)
Олимпија – Црвена звезда (20.45)
Реал – Валенсија (21.00)

Петак:

Химки – Барселона (18.00)
Зенит – Асвел (18.00)
Фенербахче – Алба (18.45)
Панатинаикос – Олимпијакос (20.30)
Басконија – Ефес (21.00)

Табела: Ефес 9-2, Барселона 8-3, Реал 8-3, Макаби 7-4, ЦСКА 7-4, ПАО 7-4, Олимпија 7-4, Химки 6-5, Басконија 5-6, Олимпијакос 5-6, Асвел 5-6, Црвена звезда 4-7, Фенербахче 4-7, Валенсија 4-7, Алба 4-7, Бајерн 4-7, Жалгирис 3-8, Зенит 2-9.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво