Гудурић: Време ради за нас, бићемо све бољи

Своју прву сезону у НБА лиги игра наш репрезентативац Марко Гудурић. Члан је екипе Мемфиса, која нема много успеха ове године. Рано јутрос по нашем времену поражени су у Чикагу од домаће екипе са 106:99 а Гудурић је играо само пет минута и постигао два поена.

Долазак у НБА лигу и привикавање на начин игре у њој није једноставан а и Гудурић је то потврдио истичући да је још у периоду привикавања на нову атмосферу.

"Све је ново. Било је мало узбуркано, али трудим се да сваки дан радим и мислим да сам на правом путу."

Марко је анализирао и синоћни пораз, али и истакао да је то само пролазни догађај у сезони. 

"Вечерас је била чудна утакмица. Лоше смо играли прво полувреме, лоше смо шутирали што нам се није дешавало често ове сезоне. Успели смо да се вратимо у другом полувремену, али нисмо успели да преокренемо и поведемо. Ово је млада екипа и мислим да време ради за нас и да ћемо бити све бољи и бољи".

"Велика ми је жеља била да дођем овде и тај ми се циљ остварио. А промена је огромна и велика је разлика у игри између НБА лиге и кошарке у Европи. У брзини игре, правилима, доношењу одлука... Много другачије него кад сам играо у Евролиги код Жељка Обрадовића и Дејана Радоњића. Трудим се да се прилагодим овоме.", истакао је Гудурић. 

О новом селектору Игору Кокошкову је рекао да се не познају лично, али мисли да је то одлична одлука та нашу селекцију.

"Он се већ доказао и овде у НБА и као тренер других националних селекција. Доказао је да је добар тренер. Пресрећан сам и сигурно да ће он донети нешто ново и нову енергију што може бити само добро за нас", закључио је млади Прибојац.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво