Шакота: У Љубљани као против Валенсије

Тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота изјавио је да је рецепт за победу у Љубљани против Цедевита Олимпије да се понови приступ из дуела са Валенсијом у Евролиги.

"Цедевита Олимпија игра јако брзу кошарку, статистички с највећим бројем поседа у целој АБА лиги, што значи да морамо да имамо сличан приступ овој утакмици као и с Валенсијом и да нађемо начин да их успоримо. Наша ситуација је таква да у овом тренутку тражимо само победе, како бисмо побољшали ситуацију на табели", рекао је Шакота за клупски сајт.

Адут Звезде је што је у излазној линији форме, наглашава искусни стручњак: "Колико год да је свака утакмица непредвидива, посебно са оваквим ривалом, ми не можемо другачије да се поставимо у овом тренутку".

Капитен Бранко Лазић очекује тежак меч с врло познатим ривалом, с тројицом бивших кошаркаша Звезде Јаком Блажичем, Марком Симоновићем и Маиком Цирбесом.

"Играју добро, без обзира на пораз од Задра, имали су времена добро да се припреме за ову утакмицу јер се нису играле утакмице Еврокупа прошле недеље. Стил игре који гаје је сличан ономе што нас је чекало против Валенсије. Брза кошарка, много напада, много шутева... Јасно је да поново морамо да будемо максимално добри у ономе што нам је давало шансе да победимо, па и победе попут оне у Каунасу, а то је чврста игра с пуно енергије. И претходних година када смо играли у Словенији имали смо добру гласну подршку наших навијача са трибина, позивам их и овога пута да буду уз нас у овој важној утакмици", рекао је капитен црвено-белих.

Утакмица између Цедевита Олимпије и Црвене звезде игра се сутра од 17 сати у хали Стожице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво