Партизан дочекује Ритас у Арени

Кошаркаши Партизана од 20 часова дочекати литвански Ритас у "Штарк арени" у осмом колу Еврокупа. Након што су у првом делу групне фазе, црно-бели по први пут савладали литвански тим на гостујућем терену, на ред је дошао и реванш.

Екипа Андрее Тринкијерија пуни елана долазе на овај дуел након победе над Црвеном звездом у "вечитом дербију".

"Изузетно их поштујем, са свима играју до краја. Два пута су добили Локомотиву, још су у игри да прођу групу. Морамо играти свих 40 минута. Неће се сигурно предати и сигурно неће лоше играти. Ако мислимо да ће тако бити, већ смо на лошем путу", рекао је Тринкијери у најави сусрета.

Партизан тренутно заузима друго место на табели групе Б са пет победа и два пораза, колико има и првопласирана Венеција.

Дуел Партизана и Ритаса почиње у 20 часова и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво