Оставка Томашевића на функцију генералног секретара КСС

Генерални секретар Кошаркашког савеза Србије Дејан Томашевић поднео је оставку, два и по месеца пре истека мандата. Томашевићу мандат истиче у фебруару наредне године али није желео да одради мандат до краја, а ни Савез да му понуди нову сарадњу.

Томашевићу мандат истиче у фебруару наредне године, али га је он скратио а Савез му до сада није понудио продужетак сарадње.

"Подносим оставку генералног секретара Кошаркашког савеза Србије из личних разлога. Остајем на располагању КСС-у као в.д. генералног секретара до избора новог", стоји у писаној оставци Томашевића. 

Томашевић је на функцију генералног секретара дошао 2015. године када га је на ту функцију поставио тадашњи председник КСС Драган Ђилас.

На ту функцију је дошао шест година након што је у дресу ПАОК-а окончао каријеру, коју је почео у дресу Црвене звезде, затим је прешао у Партизан, да би га затим пут даље водио у Будућност, Таукерамику, Памесу, Панатинаикос, да би затим отишао у редове црно-белих из Солуна, за које је играо 2008. и 2009. године, након чега је уследио и завршетак каријере.

Након завршетка кошаркашке каријере упловио је у функционерске воде, а као генерални секретар Кошаркашког савеза Србије недавно је конкурисао и за место председника Фиба Европа, али је изгубио на изборима, па је први човек ове организације остао Туграј Демирел.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво