Тринкијери: Изузетно поштујем Ритас,биће то тешка утакмица

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери рекао је да изузетно поштује екипу Ритаса и да ће тај сусрет неће бити лак. Црно-бели ће у среду од 20 сати у 8. колу Европкупа играти против литванске екипе у "Штарк арени".

"Изузетно тешка утакмица. Изузетно их поштујем, са свима играју до краја. Два пута су добили Локомотиву, још су у игри да прођу групу. Морамо играти свих 40 минута. Неће се сигурно предати и сигурно неће лоше играти. Ако мислимо да ће тако бити, већ смо на лошем путу. Морамо пазити велике ствари, мале ствари, детаље...", рекао је Тринкијери новинарима на отвореном тренингу у "Штарк арени".

Црно-бели сусрет са Ритасом дочекују после победе у вечитом дербију, а италијански стручњак је упитан и колико ће то значити за самопоуздање екипе у сутрашњем мечу.

"Заборавио сам утакмицу, гледам само на следећу. Играчи су више осетљиви на те ствари, па питањте њих. Ја морам да мислим на утакмицу (са Ритасом) и да играче припремим на најбољи начин", рекао је Тринкијери.

Он је истакао да је здравствено стање у екипи добро и да ће сутра видети ко је спреман да игра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво