Гавриловић: Овако видим и замишљам дерби

Тренер кошаркаша Црвене звезде Андрија Гавриловић рекао је да није задовољан статистичким параметирма његове екипе после пораза од Партизана у "вечитом" дербију, али да је задовољан што се екипа резултатски вратила у меч у другом полувремену.

"Желим да честитам Партизану, јер је добио утакмицу после велике борбе. Ја овако видим и замишљам дерби. Да је то једна велика борба, утакмица где има притисака, то се осећа и види у проценту шута за три поена. То је утакмица где буде и техничких и намерних грешака. Задовољан сам што се екипа коју тренирам вратила из заостатка у првом полувремену, који је био значајан", рекао је Гавриловић на конференцији после меча.

Тренер црвено-белих истакао је и да је задовољан што су његови играчи показали карактер, без обзира на то ко је колико играо.

"Не могу да будем задовољан бројевима, они морају да се измене и побољшају да бисмо били јачи тим. То су односи скокова у нападу, изгубљене лопте и наше асистенције. Не говорим то да оправдам пораз, већ неко време причамо да су то много важни параметри и да морамо на томе да радимо и да будемо бољи", изјавио је Гавриловић

Он је упитан да објасни и ситуацију у финишу меча, када је Звезда изгубила лопту и није искористила важан напад.

"Рекао сам за изгубљене лопте и сигурно да у последње две акције су биле изгубљене лопте, једна је била на последњем тајм-ауту. На три секунде пре краја, план је био да на врху рекета Берон и Давидовац замене блокаде, да се неко од њих ослободи и да шутнемо лопту. Није се то отворило, лопта је отишла доле, на резервну варијанту. Мислим да свака од тих изгубљених лопти улази у те изгубљене лопте", закључио је Гавриловић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво