Кошаркашице Србије данас у Албанији

Најбоље кошаркашице играју данас од 16 часова у Драчу меч другог кола квалификација за Европско првенство 2021. против репрезентације Албаније.

Наша репрезентација је због кашњења лета уместо у 13.15 полетела за Тирану тек у 17.20, а у албанску престоницу слетела око 19.00 часова, због тога је вечерњи тренинг отказан.

После важне победе у дуелу са Турском у Београду, селекторка Марина Маљковић истиче да на гостовању у Албанији неће бити лако.

"Албанија сања да оствари једну велику победу на домаћем терену. Сасвим сигурно је да желе да то управо буде против нас, јер би то онда имало много већу драж. Ми на пут идемо без три кошаркашице које су морале да иду на опоравак пред наставак напорне сезоне. То су Црвендакић, Брукс и Дабовић. На овој утакмици желим да пружим шансу млађим кошаркашицама, како би се доказале. У свлачионици после утакмице са Турском сам рекла да на утакмици против Албаније морамо да исправимо све грешке које смо имале против Турске", рекла је селекторка Марина Маљковић.

Репрезентативка Маја Шкорић са оптимизмом чека меч у Драчу.

"Очекујем победу! Не потцењујемо противника и у сваку утакмицу улазимо максимално озбиљно. Ово је меч који треба да исправи грешке које смо имали против Турске, па да са победом и добрим осећајем завршимо ово прво окупљање које смо имале после ЕП и да нас тај добар осећај дочека у фебруару када се поново окупимо", истакла је она.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво