Звезда одговорила Партизану: Хвала на улазницама, али не хвала

Кошаркашки клуб Црвена звезда одбила је 1.000 улазница које јој је понудио КК Партизан пред недељни дерби, позивајући се на пропозиције такмичења у АБА лиги.

Партизан је домаћин првог кошаркашког дербија у сезони, који се у недељу игра у Штарк арени, па је Црвеној звезди понудио контигент од 1.000 карата за гостујуће навијаче.

Звезда се захвалила ривалу, али одбила понуду пошто на Малом Калемегдану сматрају да то није у складу са пропозицијама такмичења у АБА лиги.

"КК Црвена звезда мтс захваљује се КК Партизан НИС на понуди да се преко нашег клуба одвија продаја контигента од 1.000 улазница које су намењене за навијаче Црвене звезде за недељну утакмицу 7. кола АБА лиге јтд. Међутим, овом приликом истичемо да не можемо да учествујемо у продаји, нити куповини ових карата, јер би тиме прекршили основне и најважније пропозиције АБА лиге. Наше спортске ривале подсећамо овом приликом да смо заједнички, и једногласно изгласали на Скупштини АБА лиге током лета и члан 3.10 пропозиција у коме се јасно наводи  'да се свим клубовима АБА лиге забрањује организовано вођење навијача на гостујуће утакмице'", наводи се у Звездином саопштењу.

Звезда додаје да не може да утиче на одлуку црно-белих да ли ће те улазнице пустити у слободну продају или не, за сектор који је наменио навијачима црвено-белих.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво