Партизан продаје карте за дерби, део одвојен и за навијаче Звезде

Уочи недељеног кошаркашког вечитог дербија, Кошаркашки клуб Партизан одлучио да промени досадашњу праксу и да у продају пусти 1.000 карата за навијаче Црвене звезде.

Први овосезонски дуел црно о црвено-белих игра се у "Штарк арени" у оквиру седмог кола АБА лиге.

За разлику од дербија ранијих година, Партизан је променио праксу коју је први и увео и за присталице Звезде наменио сектор 400 у источном делу дворане.

"Први пут смо организатори дербија у Арени, а као авангарда и највећи бренд српске кошарке, годинама најгледајни клуб АБА лиге, у прилици смо да преласком у највећу дворану у региону, омогућимо већем броју наших навијача из Србије и окружења, делом и Црвене звезде, да присуствују утакмици, што пре није био изводљиво из безбедносних разлога", наводи се у саопштењу на сајту Партизана.

Црно-бели апелују на све учеснике да не дозволе било какве инциденте у првом дербију у Арени у организацији Партизана, након што је пре деценију одиграно полуфинале АБА лиге.

"Као домаћин дербија Партизан неће никога условљавати неуношењем обележја клуба, као што су наши навијачи били условљавани у претходном периоду", наводи се.

Утакмица је заказана за недељу у 20 сати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво