Клиперси дочекали, Пол Џорџ дебитује у четвртак

Пол Џорџ требало би у четвртак да одигра свој први меч за Клиперсе, на утакмици у Њу Орлеансу. Крилни играч није одиграо утакмицу од априла, када је његов бивши клуб Оклахома сити елиминисан у плеј-офу.

Лос Анђелес клиперси пред НБА сезону у бројним анкетама сврставани су у сам врх кандидата за освајање титуле. После одличног почетка сезоне Клиперси би требало да буду још јачи, за тим ће дебитовати Пол Џорџ.

У првих десет утакмица, екипа Дока Риверса забележила је седам победа, али се очекује да Џорџ унесе додатну снагу у тим који ове сезоне има велика очекивања.

Шестоструки Ол-стар играч требало би у четвртак у Њу Орлеансу да одигра први меч за нови тим, пошто је почетак сезоне пропустио због двоструке операције рамена. Последњи меч Џорџ је одиграо још у априлу, када су Тандери елиминисани у плеј-офу.

Џорџ је, уз Каваја Ленарда, највеће појачање Клиперса за нову сезону, а налази се у другој години четврогодишњег максималног уговора вредног 137 милиона долара.

Некадашњи кошаркаш Индијане и Оклахома ситија прошле сезоне просечно је бележио 28 поена, осам скокова и четири асистенције, уз две украдене лопте.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво