Разиграна Звезда "уништила" Игокеу

Актуелни шампион Србије и АБА лиге Црвена звезда остварила је четврту победу у јадранској лиги, пошто је на свом терену изузетно убедљиво савладала екипу Игокее из Александровца резултатом 103:61.

Меч је практично био решен у првом полувремену, где је Звезда после "плус 11" у првој четвртини (29:18) у другој врло брзо дошла до предности од двадесет поена разлике у 15. минуту и није је испуштала до самог краја.

Била је то једна од бољих, ако не и најбоља шутерска партија београдског састава ове сезоне, што проценти и показају - 84,2% за један, 71,1% за два и 52,4 за три поена, уз 27 тимских асистенција и десет "крађа".

Расположени за игру били су Американци у црно-белом, Лоренцо Браун и Били Берон.

Тамнопути плејмејкер, који је у све бољој форми, меч је завршио са 13 поена, осам асистенција и три украдене лопте, док је најбољи шутер у српском евролигашу Берон на свом конту имао 19 поена (пет тројки) уз чак девет успешних додавања.

Двоцифрени су још у редовима домаћина били и Гист и Добрић са по 13, док је Кузмић имао 10 поена.

Код гостију из Републике Српске, најбољу игру приказали су амерички бекови Рашад Вон са 19 и Кинен Коретез Еванс, стрелац 16 поена.

Звезда се овим тријумфом попела на деобу четвртог места са скором 4-2, колико имају и Приморска и Партизан, са којим игра "вечити дерби" у недељу 17. новембра.

Игокеа је са друге стране доживела пети пораз з  сезони и налази се на деоби претпоследњег места са Мегом (скор 1-5).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво