Милојевић пред Крку: Одлучније и паметније у нападу

Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић, пред меч 6. кола АБА лиге против Крке, изјавио је да његова екипа мора да одигра одлучније и паметније у нападу у односу на претходне мечеве. Утакмица између кошаркаша Крке и Меге игра се у понедељак до 18 сати у хали "Леона Штукља" Новом Месту

"Сутра гостујемо Крки која посебно добро игра на свом терену и где сваке године падне неко од фаворита за титулу. Имамо једну победу из пет мечева, али су сви ти порази дошли од објективно бољих екипа од нас. Морамо прво кроз тренинг, а тек онда кроз утакмице да повратимо самопоуздање. Очекује нас тежак меч где уз агресивну одбрану, морамо да будемо далеко одлучнији и паметнији у нападу. Уколико успемо у томе, верујем да можемо до победе која би нам много значила за наставак такмичења", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Мега је у прошлом колу убедљиво изгубила од Будућности и има скор од 1-4, док је Крка поражена на свом терену од Приморске и после пет рунди у регионалном такмичењу има две победе и три пораза.

Плејмејкер Меге Ненад Миљеновић је истакао да екипа има довољно времена да се спреми за утакмицу у Новом Месту.

"Крка је екипа која одлично игра на домаћем терену, врло често фаворити за освајање лиге губе у Новом Месту. Ми пре свега желимо кроз ову недељу да унапредимо нашу игру и да на утакмици то и покажемо. Имамо довољно времена да се спремимо и да одемо на гостовање са јасном идејом како можемо да победимо", изјавио је Миљеновић.

Утакмица између кошаркаша Крке и Меге игра се у понедељак до 18 сати у хали "Леона Штукља" Новом Месту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво