Гавриловић: Неће бити лако, Игокеа има квалитет

Тренер кошаркаша Црвене звезде Андрија Гавриловић рекао је да не очекује лаку утакмицу против Игокее у шестом колу АБА лиге и да ће ривала дочекати са максималним респектом. Меч између кошаркаша Црвене звезде и Игокее игра се у понедељак од 21 сат у дворани "Александар Николић”.

"Не очекујемо лаку утакмицу. Екипа Игокее има свој квалитет и амбиције и свакако су на много лошијој позицији него што то говоре њихове игре, а и састав који имају. У том смислу већ су направили и неке промене у свом ростеру како би предупредили ризике. Ту је стигао и тренер који добро познаје и клуб и средину у којој је већ правио успехе", рекао је Гавриловић за клупски сајт.

Тренер црвено-белих рекао је и да ће српски и регионални шампион на овом мечу играти без повређених Дерика Брауна и Филипа Човића, као и да је наступ Дејан Давидовца неизвестан.

"Са друге стране, ми морамо да одиграмо добру утакмицу и то лишени помоћи Брауна и Човића како би стигли до бодова пред нову серију тешких утакмица и нови дупли програм, који нас очекује наредне недеље. Под знаком питања за овај меч је и Давидовац" рекао је Гавриловић.

Капитен Бранко Лазић каже да добро познају противника и да ће рецепт за победу бити добра игра у дефанзиви.

"Често смо играли са њима, добар су тим. Свакако много бољи него њихов положај на табели. Вратио се тренер Бајић који добро познаје клуб, већ су променили неке играће и све то говори да верују да могу много више. Са наше стране рецепт се зна. Чврсто у одбрани, без падова у игри, јер су нам бодови изузетно важни у наредној утакмици" рекао је Лазић.

Меч између кошаркаша Црвене звезде и Игокее игра се у понедељак од 21 сат у дворани "Александар Николић" и затвориће 6. рунду регионалног такмичења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара