Мицић: Атаманове критике и похвале не доживљам лично

Кошаркаш Ефеса Василије Мицић изјавио је да похвале и критике тренера Ергина Атамана не схвата превише лично. Ефес је синоћ у Пиреју убедљиво савладао Олимпијакос 86:67 у 7. колу Евролиге.

Српски плејмејкер Василије Мицић имао је сјајно вече са учинком од 27 поена (6/9 за два, 5/6 за три), два скока, пет асистенција, две украдене и три изгубљене лопте за 35 минута на паркету у победи свог тима.

"У односу на утакмицу са Панатинаикосом, сада сам се осећао одлично. Био је добар меч, али је време да се окренем новом сусрету. Исто тако је и са лошим партијама. Ништа не треба да схватите превише лично. Може да се догоди свакоме. Битно је једино да се опоравите што је пре могуће", рекао је Мицић за Јурохупс.

Мицићева одлична рола дошла је само неколико дана после сусрета са Панатинаикосом, када га је Атаман јавно критиковао, рекавши да је његова партија била неприхватљива и непрофесионална.

"Већ сам неколико пута казао да све радим на свој начин. Тренер ми је дао битну улогу у овом тиму. Он има право да каже шта мисли. Не бих рекао да ме је то учинило бољим или лошијим. Чак и када ме похвали, трудим се само да само останем доследан себи", закључио је Мицић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво