Гавриловић: Реал играо добру одбрану 40 минута

Тренер кошаркаша Црвене звезде Андрија Гавриловић, после пораза од Реал Мадрида, рекао је да је ривал добром одбраном решио меч у своју корист. Кошаркаши Црвене звезде изгубили су у Београду од Реала са 75:60, у утакмици седмог кола Евролиге.

"Честитам Реалу, јер су одиграли добру дефанзивну утакмицу током 40 минута. То је био наш проблем вечерас. Последња четвртина је само резултат њиховог рада у одбрани, пресинга и агресивности на скоку, што смо платили у последњих пет минута. Задовољан сам због реакције мог тима у трећој четвртини јер су се борили и ушли смо у последњу четвртину са предношћу, али смо платили цену у последњих пет минута", рекао је Гавриловић на конференцији за медије после меча.

Он је истакао и да је Звезда имала проблема с повредама играча.

"Дерика Брауна чекају још два специјалистичка прегледа пре него што добије зелено светло да тренира са екипом. Он има повреду колена која је последица ранијих интервенција. Филип Човић је јуче повредио колено. Био је на магнетној резонанци, истегнуо је укрштене лигаменте. Требаће му неколико дана, али није ништа страшно. Давидовац има бол у леђима и треба да санира ту упалу, ради терапије и лечи с медикаментима", закључио Гавриловић.

Тренер кошаркаша Реал Мадрида Пабло Ласо рекао је да је његов тим играо концентрисано током целе утакмице.

"Прво морам да честитам мом тиму, јер је играо 40 минута. То нисмо успели на остала три гостовања, а данас јесмо. Током 30 минута је била врло тврда утакмица, Звезда је у трећој имала одличне шутеве, али остали смо концентрисани и у четвртој четвртини смо играли на свом максималном нивоу. Можда је 15 поена превише, али моји играчи су радили вредно да би победили", рекао је Ласо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво