Гавриловић: Реал захтева пуну концентрацију и контролу

Тренер кошаркаша Црвене звезде Андрија Гавриловић, пред меч 7. кола Евролиге против Реал Мадрида, рекао је да његов тим мора да контролише утакмицу ако жели позитиван резултат.

"Добро знамо шта значи име Реала. Највећи могући бренд и екипа која без обзира на форму увек има највише циљеве у свакој сезони. Изашли су из тежег периода победом против Албе у прошлом колу Евролиге, али изузетно је важно да контролишемо утакмицу, јер је њихов стил игре добро познат - брзо, са пуно шутева за три поена. Зато нам је потребна изузетно велика концентрација како не бисмо упали у замку брзе кошарке", рекао је Гавриловић за клупски сајт.

Црвено-бели у овај меч улазе после две победе, против Химкија и Цибоне, а Гавриловић је још једном подестио колико ће подршка навијача бити важна и у сусрету са Мадриђанима.

"Наши навијачи су нам много помогли у претходним утакмицама. Где год да играмо да ли је 'Штарк арена' или хала 'Александар Николић', ми то чујемо, реагујемо на то. Много нам значе у свакој утакмици, посебно оваквој против противника овог реномеа" рекао је тренер црвено-белих.

Кошаркаш црвено-белих Огњен Добрић истакао је да црвено-беле очекује једна велика утакмица.

"Екипа Реала није претрпела велике измене у односу на прошлу сезону, али и даље имају велики квалитет. Добро се познају, уиграни су, играју изузетно брзо. Уз све то, знају се циљеви таквог клуба у свакој сезони. Полако хватамо ритам, забележили смо две изузетно важне победе, а утакмица са Реалом је сама по себи нешто више и још веци изазов. Морамо да одиграмо одличну утакмицу, да се држимо договора из свлачионице, да будемо чврсти у одбрани. Уз пуну Арену и подршку наших навијача уз огромну енергију на терену и са трибина, верујем да имамо нашу сансу", изјавио је Добрић.

Меч између кошаркаса Црвене звезде и Реал Мадрида игра се у четвртак од 19 сати у "Штарк арени".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво