Јокићу није битна лоша партија: Денвер не зависи од мене

Српски кошаркаш Никола Јокић није био превише расположен после утакмице свог Денвера са Мајамијем. Нагетси су савладали Хит резултатом 109:89, иако Јокић није имао запажену улогу.

Момак из Сомбора је меч завршио са само девет поена и по пет скокова и асистенција, за 23 минута на паркету.

"Рекао сам и раније, ми смо тим, ово је тимска игра и не зависи од једног играча. Они не зависе од мене, они су добри сами по себи. Играли су добро и без мене", рекао је Јокић и додао:

"Добро смо додавали лопту, имали смо много асистенција, трчали смо више него у неким претходним мечевима. Играли смо и добру одбрану, мислим, они су промашивали много шутева", додао је Јокић.

Никола не игра константно као прошле сезоне, девет поена је постигао из чак 12 шутева, али не жели тиме да се оптерећује на почетку сезоне.

"Искрено, то ми није превише битно...", истакао је Јокић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво