Партизан дочекује Венецију, црно-бели надају се наставку низа

Кошаркаши Партизана од 20.00 часова у "Штарк арени" дочекује екипу Венеције у оквиру шестог кола Еврокупа. Ток меча пратите на нашем порталу.

Црно-бели су једина непоражена екипа у другом по рангу европском такмичењу.

Тим који са клупе води Андреа Тринкијери игра одличну кошарку и покушаће да на свом паркету настави победнички низ и већ у шестом колу математички избори пласман у наредну фазу такмичења.

Венеција у Београд долази као другопласирана екипа Групе Б са три победе и два пораза.

"Имају дуг ростер, шутерски тим. Заједно су већ пет година, освојили су две титуле у Италији. Знамо колико могу бити добри, биће тешка утакмица. Толико су заједно да имају мислим 120 акција, а ми морамо имати енерегичну, физичку, мудру одбрану. Морамо мало да дигнемо ритам, иако нам није лако трчати више, јер смо уморни после много путовања и мало тренинга", изјавио је тренер Партизана на конференцији пред меч.

Шампион Италије везао је три победе у Еврокупу и покушаће да направи ново изненађење против Партизана.

Према речима Тринкијерија, у саставу црно-белих неће бити недовољно опорављеног Волдена, као и најновијег појачања Бела.

"Бел ће играти када буде спреман. Екипа када се такмичи, она је као аутобус. Аутобус иде и ако желиш мораш да трчиш и да ухватиш аутобус. Ја не знам кад ће то бити", закључио је Тринкијери.

Меч између Партизана и Венеције игра се од 20 сати у "Штарк арени". Ток меча пратите на нашем порталу. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво