Мозли и Гордић пред Венецију: Тежак меч, имају мотив за реванш

Кошаркаши Партизана Немања Гордић и Вилијам Мозли, пред сутрашњи мече са Венецијом у 6. колу Еврокупа, изјавили су да црно-беле чека тежи меч од оног на отварању сезоне.

"Следећа утакмица ће свакако бити тешка, иако смо играли с њима и већ их победили. Без обзира што их добро знамо, додатно смо припремали за њих", рекао је Мозли новинарима на отвореном тренингу у Штарк арени.

"Они су сада под притиском и оно што ће бити другачије је то што имају императив победе. Сигурно ће бити чвршћи. Ми ипак морамо да будемо окренути нашој игри и да урадимо исто што смо и у претходно мечу с њима", казао је Мозли.

Његов саиграч Немања Гордић каже да ће Венеција имати мотив за реваншом у Београду.

"Још једна тешка утакмица у низу. Они су искусна екипа, прваци су Италије. Не треба трошити речи колико ће сутра бити тешка утакмица. Играли смо неизвестан меч против њих у првом колу на њиховом терену. Сигурно ће то бити мотив да се реванширају. Надам се да ћемо ми да одиграмо што боље можемо у овом тренутку. Видећемо колико ће то сутра бити довољно за победу", рекао је Гордић.

Црно-бели су први у групи Б са пет тријумфа, а само једна победа их дели од тога да и матемтички обезбеде пласман у другу фазу Еврокупа.

"Добар је осећај, али знамо да смо на тек пола пута што се прве групе тиче. Има још доста да се игра. Рецепт је као и до сада, идемо од утакмице до утакмице. Чињеница је да је потребна једна победа да бисмо прошли даље, али чињеница је да су то све добре екипе и да немамо право на опуштање. Да пробамо сутра да остваримо ту победу", закључио је Гордић.

Меч између кошаркаша Партизана и Венеције игра се у уторак од 20 сати у Штарк арени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи