Даниловић разговара са кандидатима за селектора, али не открива њихова имена

Председник српске кошаркашке федерације (КСС) Предраг Даниловић поручио је да постоје помаци у потрази на новим селектором мушке кошаркашке репрезентације Србије, али да не жели да открива имена кандидата.

Он је на конференцији за медије, на којој је обелоданио и кандидатуру Србије за организацију предолимпијских квалификационих турнира, говорио и наследнику Александра Ђорђевића.

"Имам имена, било је помака. Разговори су у току. Међутим, због осетљивости теме и да не бисмо спекулисали, пошто смо сви тренери у Србији и сви најбоље све знамо... Биће јављено оног момента када се то дефинитивно буде искристалисало. Било би неозбиљно да било шта причамо пре тога", рекао је Даниловић у обраћању јавности у "Кући кошарке".

Подсетимо, Србија је остала без селектора у септембру, када је после утакмице са Чешком у Пекингу Александар Ђорђевић саопштио да одлази са клупе националног тима, после више од пет година у којима је био локомотива државног тима.

Од тада као кандидати за његовог наследника слове Саша Обрадовић и Игор Кокошков.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво