Тренер Даласа: Марјановић показао колики је професионалац

Српски репрезентативац Бобан Марјановић почео је да пружа партије које се од њега очекују. Марјановић је добио добру минутажу у последње две утакмице Даласа и одмах се наметнуо тренеру Рику Карлајлу.

Тридесетједногодишњи центар је у победи свог тима у Кливленду постигао 12 поена, уз осам скокова за свега 15 минута на терену.

Боби је са клупе дао велики допринос тријумфу Даласа и имао је +/- (резултат тима док је он у игри) одличних +25, односно највише у екипи из Тексаса.

Због тога је и Карлајл био веома задовољан.

"Марјановић нам је дао веома добре минуте у последње две утакмице. Био је у плусу 25 поена за 15 минута, што је невероватно. То вам показује колико је професионалан јер је остао спреман. Трчао је и чувао момке и ван рекета", рекао је Карлајл.

Српски кошаркаш је само једном у каријери имао бољи "+/-" рејтинг и то у дуелу одиганом пре две сезоне када је у дресу Лос Анђелес клиперса против Денвера дошао до +27.

Такође, постигао је кош којим је Лука Дончић дошао до другог узастопног трипл-дабла.

"Очигледно, Лука и он одлично сарађују", додао је Карлајл.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво