Звезда у "Драженовом дому" за трећу победу у АБА лиги

Кошаркаши Црвене звезде, актуелни шампиони АБА лиге, играју од 18 часова у Загребу меч петог кола против Цибоне, у којој "јуре" трећу победу у регионалном такмичењу.

Црвено-бели у меч у "Драженовом дому" улазе након великог тријуфа над Химкијем у Евролиги, и у знатно бољем расположењу.

Но, тренер Звезде Андрија Гавриловић, који је на том месту пре десет дана заменио Милана Томића, ипак очекује тежак изазов.

"Утакмица са Цибоном је озбиљан испит и ништа лакши задатак од евролигашке утакмице. Утакмица које играмо са тимовима који се боре за статуст у АБА лиги никада нису биле нити ће бити лак задатак, и овој утакмици прилазимо управо тако. Да би дошли до победе која нам је неопходна потребна нам је максимална концентација и ангажовање целог тима" рекао је тренер Гавриловић у најави меча и додао да неће моћи да рачуна на Дерика Брауна, Дејана Давидовца и Немању Ненадића.

Тренер Цибоне Иван Велић свестан је тежине задатка који чека његов састав:

"На Звезду не треба пуно трошити речи. Знамо да је изузетно јак тим и слаган за велике ствари у овој сезони, не само у АБА лиги већ и у Евролиги. Ми ћемо у овој утакмици гледати првенствено себе и покушаћемо да будемо бољи него што смо били у задњој утакмици. Препуштам улогу фаворита њима, али ако се укаже шанса за изненађење сигурно ћемо је искористити", поручио је.

Својеврсни екс-ју класик почиње у 18 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво