КК Звезда отворила продавницу у хали „Александар Николић“

КК Црвена звезда мтс је у среду отворила прву званичну клупску продавницу. Локација је дворана "Александар Николић" између службених улаза један и два.

Од среде 23. октобра КК Црвена звезда има своју званичну продавницу. Наиме, у дворани ''Александар Николић'' између службених улаза један и два отворен је Фан Сторе.

Велики труд је уложен да сви Звездаши добију место где ће моћи да обнове своју црвено-белу колекцију, од стране менаџмента клуба и креативног тима клуба са Малог Калемегдана који је од Фан Сторе-а направио јединствени звездашки амбијент.

На отварању радње били су присутни и црвено-бели првотимци, који су у јеку припрема за велику утакмицу против Барселоне, искористили мало слободног времена да испрате нове активности клуба. Сви првотимци су посетили радњу, фотографисали се, разгледали нове колекције и потписали се на импровизовани зид који се нашао у Фан Сторе-у, а који представља симболично зидине на Малом Калемегдану.

Врата Фан Сторе-а у дворани ''Александар Николић'' отворена су сваког радног дана и суботом од 10 до 18 часова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво