КК Звезда отворила продавницу у хали „Александар Николић“

КК Црвена звезда мтс је у среду отворила прву званичну клупску продавницу. Локација је дворана "Александар Николић" између службених улаза један и два.

Од среде 23. октобра КК Црвена звезда има своју званичну продавницу. Наиме, у дворани ''Александар Николић'' између службених улаза један и два отворен је Фан Сторе.

Велики труд је уложен да сви Звездаши добију место где ће моћи да обнове своју црвено-белу колекцију, од стране менаџмента клуба и креативног тима клуба са Малог Калемегдана који је од Фан Сторе-а направио јединствени звездашки амбијент.

На отварању радње били су присутни и црвено-бели првотимци, који су у јеку припрема за велику утакмицу против Барселоне, искористили мало слободног времена да испрате нове активности клуба. Сви првотимци су посетили радњу, фотографисали се, разгледали нове колекције и потписали се на импровизовани зид који се нашао у Фан Сторе-у, а који представља симболично зидине на Малом Калемегдану.

Врата Фан Сторе-а у дворани ''Александар Николић'' отворена су сваког радног дана и суботом од 10 до 18 часова.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 23. окт 2019, 20:20) - anonymous [нерегистровани]

e sad...

i FK treba da otvori isto jedu prodavnicu blizu stadiona da prodaju petarde iz Engleske...moze tu da se zaradi odlicno...